Nieuws

Beveiliging Tangram bevestigd met PKIoverheid certificaat en SSL Labs "A" rating

De betrouwbaarheid van de Tangram Internet Services, een speerpunt van Tangram, is deze week bevestigd met het ontvangen van een PKIoverheid certificaat. Hiermee heeft Tangram bovendien de zeer hoge "A" rating toegekend gekregen in de gerenommeerde SSL Labs Server Test. Privacygevoelige sollicitatiedata zijn en blijven daardoor in veilige handen bij Tangram.

Lees meer

Tangram genomineerd voor De Succes Award 2014

Een onafhankelijke commissie heeft uit vele ICT bedrijven Tangram als winnaar gekozen in de categorie "HR software". Het programma "De Succesfactor", uitgezonden door RTL 7, besteedt hier zondag 2 en zondag 8 november aandacht aan. Tangram maakt hiermee kans op De Succes Award 2014.

Lees meer

Bekijk de nieuwe introductievideo: TIS Manager - recruitmentportal voor uw vacaturehouders

Met TIS Manager worden uw vacaturehouders actief betrokken bij het sollicitatieproces door ze een eigen, laagdrempelige toegang te geven tot hun vacatures en sollicitanten. Alles wat binnen het portal gebeurt, wordt automatisch verwerkt in de recruitmentsoftware ROOS (voor bedrijven) en BOSS (voor overheidsorganisaties). We hebben de voordelen nu voor u samengevat in een kort introductiefilmpje.

Lees meer

Bekijk de nieuwe introductievideo: recruitmentportal voor opdrachtgevers en consultants

Tangram introduceerde aan het begin van de zomer een nieuw recruitmentportal voor opdrachtgevers en consultants van recruitmentbureaus: RIS Online Dashboard. We hebben de kracht van deze nieuwe service nu voor u samengevat in een 2-minuten-video.

Lees meer

Webinar RIS Online Dashboard (vanaf nu beschikbaar voor RIS klanten)

Vandaag vond het webinar plaats waarin we ons nieuwe webportal voor RIS klanten introduceren: RIS Online Dashboard. Ruim 20 bureaus maakten kennis met dit nieuwe Tangram producten dat opdrachtgevers online toegang geeft tot hun lopende vacatures en kandidaten.

Lees meer