Nieuws

Vacatures oogsten bij Verenigde Naties biedt kansen aan topambtenaren

Als onderdeel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zoekt CIF actief naar gekwalificeerde kandidaten voor internationale functies bij onder andere de Verenigde Naties, Wereldbank en OESO. Een nieuwe uitbreiding van de BOSS software maakt dit proces eenvoudig en veelzijdig.

Lees meer

RecTec oordeelt: "Recruitmentsite VUmc is voorbeeld voor velen!"

RecTec, een blog over recruitment, technologie en arbeidsmarktcommunicatie, nam de recruitmentsite van VUmc onlangs onder de loep. VUmc maakt voor het beheren en publiceren van de vacatures gebruik van de recruitmentsoftware ​ROOS van Tangram. Daarnaast wordt op de site verschillende onderdelen uit het Tangram internetplatform TIS toegepast.

Lees meer

Training volgen? Wissel uw voucher in!

Omdat Tangram dit jaar 30 jaar bestaat, hebben klanten een voucher ontvangen. Deze kan worden ingewisseld voor een gratis training of korting op een groepstraining.

Lees meer

Tangram 30 jaar! Een moment om even bij stil te staan.

Tangram bestaat dit jaar 30 jaar. Na de oprichting in 1985 werd al snel gekozen voor een specialisatie op recruitmentsoftware en mobiliteitsoftware. Hiermee was Tangram de eerste specialist in dit segment. De eerste generatie Tangram software was vooral gericht op administratieve ondersteuning van de selectieprocedures. Kandidaten solliciteerden in die tijd schriftelijk via de post. Correspondentie met kandidaten gebeurde telefonisch en per brief.

Lees meer

Met Formatieplanning in uw recruitmentsoftware meer grip op de toekomst

Steeds meer organisaties raken doordrongen van het belang zich niet te laten leiden door de waan van de dag maar een duidelijk beeld te hebben van de personeelsbezetting nu, en de behoefte daaraan in de nabije toekomst. Liefst op een manier dat alle wervingsactiviteiten passen in de langetermijnvisie maar ook op korte termijn effectief zijn. Tangram ontwikkelde voor haar corporate recruitmentsoftware een module om concreet te kunnen werken aan personeelsplanning.

Lees meer