Nieuws

Met Formatieplanning in uw recruitmentsoftware meer grip op de toekomst

Steeds meer organisaties raken doordrongen van het belang zich niet te laten leiden door de waan van de dag maar een duidelijk beeld te hebben van de personeelsbezetting nu, en de behoefte daaraan in de nabije toekomst. Liefst op een manier dat alle wervingsactiviteiten passen in de langetermijnvisie maar ook op korte termijn effectief zijn. Tangram ontwikkelde voor haar corporate recruitmentsoftware een module om concreet te kunnen werken aan personeelsplanning.

Lees meer

Recruitmentmarkt trekt snel aan!

Veel ondernemende recruiters zijn 2015 duidelijk ingegaan met goede voornemens. Het aantal startende werving & selectie en executive searchbureaus is dan ook groot.

Lees meer

Women on Board: Meer vrouwen in topfuncties!

Women on Board Belgium streeft naar meer vrouwen in de top. Om dit te bereiken beheert Women on Board een pool van getalenteerde "board ready" vrouwen en stelt deze pool beschikbaar aan grote Belgische en internationale bedrijven, die op zoek zijn naar vrouwelijk toptalent om hun Raden van Bestuur mee te versterken.

Lees meer

Keuze voor beste aanpak reorganisatie moeilijk? Niet met de Tangram Scenario Calculator.

Tangram is specialist op het gebied van reorganisatiesoftware. Nieuw in onze service is de scenariocalculator die de keuze voor de beste reorganisatie-aanpak een stuk eenvoudiger maakt.

Lees meer

Beveiliging Tangram bevestigd met PKIoverheid certificaat en SSL Labs "A" rating

De betrouwbaarheid van de Tangram Internet Services, een speerpunt van Tangram, is deze week bevestigd met het ontvangen van een PKIoverheid certificaat. Hiermee heeft Tangram bovendien de zeer hoge "A" rating toegekend gekregen in de gerenommeerde SSL Labs Server Test. Privacygevoelige sollicitatiedata zijn en blijven daardoor in veilige handen bij Tangram.

Lees meer