Nieuws

Inschrijving voor de Tangram Effectiviteitsprijs 2014 is begonnen!

​Voor de vierde keer in haar bestaansgeschiedenis, wordt de Tangram Effectiviteitsprijs uitgereikt. De uitreiking van de prijs vindt plaats op woensdagmiddag 21 mei tijdens een speciaal Tangram event gericht op grote werkgevers.

Lees meer

Nieuw: RIS integratie met LinkedIn Premium Search

Tangram introduceert een nog makkelijkere manier om direct vanuit uw RIS software te zoeken naar LinkedIn profielen. U ziet het zoekresultaat voortaan direct in het LinkedIn People Search scherm.

Lees meer

In-, door- en uitstroom integraal aangepakt

Werving en selectie en interne mobiliteit zijn slechts zelden nog gescheiden werelden. Zeker ook omdat medewerkers steeds vaker ondersteuning van hun eigen organisatie verwachten bij de ontwikkeling van hun talent én bij het intern kunnen doorstromen naar andere functies. De focus verschuift naar een interne invulling van vacatures.

Lees meer

Responsive recruitment sites steeds belangrijker

Het is duidelijk dat responsive recruitment sites de toekomst hebben. Met responsive design kan de site zich aan verschillende schermgroottes aanpassen, zodat de doelgroep met tablets en smartphones goed bereikt kan worden.

Lees meer

CRM verbeteringen centraal in RIS update

Er is weer een kwartaal-update van RIS Compact uitgebracht (versie 2013.3). In deze versie zijn twee fundamentele CRM verbeteringen doorgevoerd: het importeren van organisaties/contactpersonen uit Excel en Contactpersonen / kandidaten exporteren naar Outlook (voor Smartphone Contacts Sync).

Lees meer