Nieuws

Bekijk de nieuwe introductievideo: TIS Manager - recruitmentportal voor uw vacaturehouders

Met TIS Manager worden uw vacaturehouders actief betrokken bij het sollicitatieproces door ze een eigen, laagdrempelige toegang te geven tot hun vacatures en sollicitanten. Alles wat binnen het portal gebeurt, wordt automatisch verwerkt in de recruitmentsoftware ROOS (voor bedrijven) en BOSS (voor overheidsorganisaties). We hebben de voordelen nu voor u samengevat in een kort introductiefilmpje.

Lees meer

Bekijk de nieuwe introductievideo: recruitmentportal voor opdrachtgevers en consultants

Tangram introduceerde aan het begin van de zomer een nieuw recruitmentportal voor opdrachtgevers en consultants van recruitmentbureaus: RIS Online Dashboard. We hebben de kracht van deze nieuwe service nu voor u samengevat in een 2-minuten-video.

Lees meer

Webinar RIS Online Dashboard (vanaf nu beschikbaar voor RIS klanten)

Vandaag vond het webinar plaats waarin we ons nieuwe webportal voor RIS klanten introduceren: RIS Online Dashboard. Ruim 20 bureaus maakten kennis met dit nieuwe Tangram producten dat opdrachtgevers online toegang geeft tot hun lopende vacatures en kandidaten.

Lees meer

Nieuw! Scoren van kandidaten op TIS Manager

Tangram voegde aan TIS Manager de mogelijkheid toe om sollicitanten een cijfer te kunnen geven en opmerkingen toe te voegen. Doordat ook selectiecommissieleden deze mogelijkheid krijgen, ontstaat er zo een beter beeld van alle beoordelingen en komen de kandidaten die gemiddeld het hoogst scoren vanzelf bovenaan de lijst. In een korte video laten we u zien hoe het werkt.

Lees meer

RIS Online Dashboard voor opdrachtgevers versterkt propositie van Primatch

Tangram, ontwikkelaar van ​RIS recruitmentsoftware voor bureaus, ontwikkelde RIS Online Dashboard om opdrachtgevers online inzage te geven in de kandidaten voor hun vacature. Tangram vond Primatch bereid om als pilot klant voor dit nieuwe product te fungeren. Dit proefproject is zojuist succesvol afgerond. Een verslag.

Lees meer