Nieuws

Training volgen? Wissel uw voucher in!

Omdat Tangram dit jaar 30 jaar bestaat, hebben klanten een voucher ontvangen. Deze kan worden ingewisseld voor een gratis training of korting op een groepstraining.

Lees meer

Tangram 30 jaar! Een moment om even bij stil te staan.

Tangram bestaat dit jaar 30 jaar. Na de oprichting in 1985 werd al snel gekozen voor een specialisatie op recruitmentsoftware en mobiliteitsoftware. Hiermee was Tangram de eerste specialist in dit segment. De eerste generatie Tangram software was vooral gericht op administratieve ondersteuning van de selectieprocedures. Kandidaten solliciteerden in die tijd schriftelijk via de post. Correspondentie met kandidaten gebeurde telefonisch en per brief.

Lees meer

Met Formatieplanning in uw recruitmentsoftware meer grip op de toekomst

Steeds meer organisaties raken doordrongen van het belang zich niet te laten leiden door de waan van de dag maar een duidelijk beeld te hebben van de personeelsbezetting nu, en de behoefte daaraan in de nabije toekomst. Liefst op een manier dat alle wervingsactiviteiten passen in de langetermijnvisie maar ook op korte termijn effectief zijn. Tangram ontwikkelde voor haar corporate recruitmentsoftware een module om concreet te kunnen werken aan personeelsplanning.

Lees meer

Recruitmentmarkt trekt snel aan!

Veel ondernemende recruiters zijn 2015 duidelijk ingegaan met goede voornemens. Het aantal startende werving & selectie en executive searchbureaus is dan ook groot.

Lees meer

Women on Board: Meer vrouwen in topfuncties!

Women on Board Belgium streeft naar meer vrouwen in de top. Om dit te bereiken beheert Women on Board een pool van getalenteerde "board ready" vrouwen en stelt deze pool beschikbaar aan grote Belgische en internationale bedrijven, die op zoek zijn naar vrouwelijk toptalent om hun Raden van Bestuur mee te versterken.

Lees meer