Hoe goede Executive Search software u helpt succesvol te zijn

De RIS software van Tangram wordt succesvol ingezet bij meer dan 200 bureaus in de Benelux. Speciaal voor executive searchbureaus ontwikkelde Tangram: RIS Search. RIS Search bevat juist die faciliteiten die cruciaal zijn voor Executive Searchbureaus en hen helpen om succesvol te zijn. Onze executive searchsoftware heeft zich inmiddels in de praktijk bewezen bij vele searchbureaus, variërend in omvang van éénpitters tot grote teams.


RIS Executive Search software:

Standaard zeer compleet

RIS Executive Search software bevat al het goede van RIS Recruitment software aangevuld met speciale Search functionaliteiten. Consultants en researchers werken hand in hand bij het vervullen van de opdracht.

Via cloud te benaderen

Met een RIS Cloud Database kiest u voor gemak en vrijheid. Met een goede internetverbinding kunt u altijd en overal bij uw kandidaten en opdrachtgevers. Bovendien heeft u geen omkijken naar back-ups; dit gebeurt allemaal automatisch.

LinkedIn connected

Vanuit een opdracht zoekt u naar relevante CV’s en kandidaatprofielen op internet, ook als u een beperkt LinkedIn abonnement heeft. Gegevens van een bekende kandidaat bijwerken doet u met een muisklik, via het LinkedIn profiel.


Whitepaper: "De 8 succesfactoren voor Executive Searchbureaus"

En hoe goede Executive Search Software daarbij helpt…

De opkomst van internet en met name LinkedIn heeft de wereld van Executive Search drastisch veranderd. Het belang van headhunten via het informele old boys netwerk is afgenomen en dat van het professionalisme in de bedrijfsvoering is toegenomen. Met name de rol van research als cruciaal onderdeel van het executive search proces is enorm geëvolueerd.

  • Wat zijn de belangrijkste succesfactoren voor Executive Search bureaus anno nu?
  • En hoe helpt goede Executive Search software daarbij?

Tangram heeft haar visie hierop samengevat in een whitepaper. Laat uw gegevens achter en download deze gratis en direct.

Whitepaper Executive Search


Executive Searchbureau Quaestus, klant van Tangram sinds 2009

"Wij willen tijdens een search proces een secure base zijn voor zowel onze opdrachtgever als onze kandidaten. Tangram helpt ons met de slimme beheersing van een complexe Executive Search workflow en geeft ons de mogelijkheid om op elk tijdstip transparant over het proces te kunnen zijn naar alle betrokkenen."

Gerard Ketelaar, Managing Partner Quaestus Quaestus, klant van Tangram sinds 2009


Met ons praten over Executive Search software?


Meer weten over de mogelijkheden van RIS software?

Op onze algemene RIS productpagina belichten we alle mogelijkheden van de software.

Deze (en meer) Executive Searchbureaus kozen voor Tangram:

Altior
People Select