Prijzen

Prijzen

Ben je geïnteresseerd in de software van Tangram? Dan wil je vast weten wat de kosten zijn en wil je zo snel mogelijk van start. Daarom maken wij het niet moeilijker dan het is en delen we hier onze prijzen voor standaardoplossingen. Voordat we hier verder op ingaan, eerst een overzicht van wat de software van Tangram je oplevert.

Dit levert de software van Tangram je op:

  • Je hebt overzicht en controle op het recruitmentproces
  • Je vindt geschikte kandidaten voor je vacatures
  • Je bespaart jezelf veel tijd en werk
  • Je treft excellente service door onze supportafdeling

Hieronder zie je per branche de prijzen van Tangram. Heb je vragen over de prijzen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel +31(0)30 691 9171. We helpen je graag verder!

NEEM CONTACT OP!

Software voor werving- & selectiebureaus, executive search en detachering

Licentie voor 1 gebruiker voor recruitment functionaliteit, inclusief koppeling naar de vacature website, Textkernel CV extractie en een cloud database tot 2Gb: vanaf € 126,- per maand. Een extra gebruiker kost € 66,- per maand. Voor de implementatie kun je kiezen uit meerdere opstartpakketten met een eenmalige investering.

Recruitmentsoftware voor corporates

Licentie voor 2 gebruikers voor recruitment functionaliteit, inclusief koppeling naar de werken-bij website, Textkernel CV extractie en 20 gebruikers op het online portal voor vacaturehouders: vanaf € 600,- per maand. Een extra gebruiker kost € 80,- per maand. Voor de implementatie kun je kiezen uit meerdere opstartpakketten met een eenmalige investering.

Mobiliteitssoftware voor corporates

Licentie voor 2 gebruikers voor mobiliteit functionaliteit, inclusief Textkernel CV extractie en het zoeken naar alle beschikbare vacatures in Nederland met behulp van Textkernel Jobfeed: vanaf € 320,- per maand. Een extra gebruiker kost € 80,- per maand. Voor de implementatie kun je kiezen uit meerdere opstartpakketten met een eenmalige investering.

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

Recruitmentsoftware voor de overheid

Met onze recruitmentsoftware voor de overheid werken we niet met standaard pakketten. Werk jij voor een overheidsinstantie en ben je geïnteresseerd in Tangram?

Neem dan contact op via het contactfomulier of +31(0)30 691 9171. We helpen je graag verder!

Mobiliteit- en reorganisatiesoftware

Elk reorganisatie- en mobiliteitstraject is maatwerk. Daarom is een prijsindicatie pas vast te stellen bij meer helderheid over jullie specifieke probleemstelling. Wil jij een oplossing en werk je voor een overheidsinstantie?

Neem contact met ons op via het contactfomulier of bel ons op +31(0)30 691 9171. We bespreken graag jouw wensen!