Onze aanpak en visie

"Software die mensen beweegt" geeft aan waar Tangram voor staat. Wij ondersteunen de in-, door-, en uitstroom van mensen in hun loopbaan. Dit doen we met onze professionele softwareoplossingen en deskundig advies.

Software voor de professional: recruiter, researcher, secretariaat, mobiliteitsadviseur

Tangram biedt een oplossing die de professional optimaal ondersteunt in het dagelijks werk. Dit werk speelt zich grotendeels af in de kantooromgeving. Sleutelwoorden zijn hier: krachtige workflow, superieure matching, snelle communicatie, goede rapportages en gebruiksvriendelijkheid. De Tangram software werkt onder Microsoft Windows. De database bevindt zich naar keuze op uw eigen server of op het internet ( Cloud service / cloud computing). Mede hierdoor is het goed mogelijk om ook onderweg of thuis te kunnen werken.

Continuïteit gegarandeerd

De ICT-sector is dynamisch en aan snelle veranderingen onderhevig. Uw leverancierskeuze is er echter een voor de langere termijn. Daarom is continuïteit voor u een belangrijke factor. Na 30 jaar heeft Tangram haar sporen op dit gebied méér dan verdiend. Veel van onze klanten van het eerste uur kunnen dit beamen.

Pragmatisch en klantgericht

Onze oplossingen onderscheiden zich door hun pragmatisme en bedieningsgemak. Het gaat er tenslotte om u te ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden en u werk uit handen te nemen. De Tangram cultuur is open, pragmatisch, informeel en klantgericht. Dit leidt tot korte doorlooptijden, lage kosten en een hoge klanttevredenheid.

Toegesneden op uw unieke organisatie

Of u nu werkt bij een werving- & selectiebureau, recruitmentafdeling of mobiliteitscentrum, Tangram biedt de oplossing om uw arbeidsproces soepel te laten verlopen. Hierbij spelen we in op technologische ontwikkelingen en luisteren goed naar de feedback van onze klanten. Onze producten zijn ook nog eens in grote mate aanpasbaar aan specifieke wensen. Immers, hoewel de processen grote overeenkomsten vertonen, kent iedere organisatie zijn eigen specifieke karakteristieken.

Tangram = keuzevrijheid

Tangram biedt als enige leverancier volledige keuzevrijheid. Tangram software:

  • wordt in house of als Cloud Service via internet aangeboden;
  • kan gekocht of als abonnement afgenomen worden;
  • wordt geleverd als standaardversie of wordt voorzien van uw maatwerkwensen.

Uitbouwen van een succesformule

Tangram is in de markt uitgegroeid tot een belangrijke speler en een vertrouwde partner. Daar zijn we trots op en dat willen we graag nog verder uitbouwen. Naast productvernieuwing staat klantgerichtheid hierbij centraal. Onze helpdesk wordt door onze klanten steeds als uitstekend beoordeeld. Mond-tot-mond reclame is tot op de dag van vandaag onze belangrijkste bron van nieuwe relaties!