Tangram is trots op deze partnerships.

Met deze bedrijven is Tangram een samenwerkingsverband aangegaan. Dankzij hun inzet, hoogwaardige producten en professionele dienstverlening krijgt u als klant van Tangram een nog beter eindproduct!

Textkernel

Om CV's makkelijk om te zetten naar dossier

Partnerlogo's/partnerlogo-textkernel.png

Dankzij slim gereedschap van Tangram partner Textkernel kunnen de gegevens in een CV of LinkedIn profiel worden herkend. Persoonlijke gegevens, maar ook opleidingen en werkervaringen kunnen zo vanzelf op de juiste plek in de Tangram software worden gezet.

Vactik

Voor een professionele recruitment- of werkenbij-site.

Partnerlogo's/partnerlogo-vactik.png

Bent u een startend bureau of kleine tot middelgrote werkgever en wilt u snel aan de slag met een website in uw eigen huisstijl? Vactik bouwt voor u tegen een aantrekkelijk tarief uw recruitment- of werkenbij-site. Uw website wordt dan meteen voorzien van de mogelijkheid om vacatures direct vanuit Tangram software te plaatsen en kandidaten online te laten reageren. Geen gedoe, maar alles in één keer goed geregeld.

Yoobi (van e-dynamics)

Online urenregistratie voor interim- en detacheringbureaus.

Partnerlogo's/partnerlogo-yoobi.png

Yoobi, een product van e-dynamics, is de ideale online oplossing voor interim- en detacheringbureaus om grip te houden op hun projecten. Medewerkers registreren hun gewerkte uren, u heeft online, realtime zicht op voortgang, budget en planning. Onze RIS software voor detachering- en interimbureaus werkt naadloos samen met uw Yoobi account.

Mimir

Vacatures eenvoudig plaatsen op vacaturebanken.

Partnerlogo's/partnerlogo-mimir.png

Mimir multiposting is een service waarmee u vacatures eenvoudig doorplaatst naar alle vacaturebanken in de Benelux. Mimir multiposting is geoptimaliseerd voor integratie met Tangram software. U voorkomt dubbele invoer van teksten en publicatie naar uw gewenste vacaturebanken gebeurt direct vanuit de Tangram software.

CompuQuest

Voor een efficiënt en betrouwbaar bedrijfsnetwerk.

Partnerlogo's/partnerlogo-compuquest.png

CompuQuest is een specialist in het installeren en onderhouden van werkstations, servers en thuiswerkplekken, van eenvoudige tot complexe netwerken. Haar focus ligt op het MKB, met twee tot dertig medewerkers. CompuQuest heeft ook veel ervaring op het gebied van telefooncentrales, email-managementsystemen, geavanceerde webapplicaties en hostingproducten.

Micros

Brengt uw gehele kantoornetwerk in de Cloud.

Partnerlogo's/partnerlogo-micros.png

Uw Tangram software biedt al de mogelijkheid om overal via internet te werken. Wilt u uw gehele kantoornetwerk onderbrengen in de Cloud? Dan is Micros voor u een betrouwbare partner. Micros verzorgt onder andere hosting van uw kantoornetwerk en brengt uw volledige desktop in de Cloud, naar wens ingericht. Micros verlost u van de zorgen over uw ICT server infrastructuur. Uw virtuele werkplek wordt daarmee vanaf iedere locatie beschikbaar.

MyBit

Uw eigen recruitment-app?

Partnerlogo's/partnerlogo-mybit.png

MyBit, gevestigd in Hilversum, is een specialist op het gebied van multimedia. Zij beschikt onder andere over een gespecialiseerd app-ontwikkelteam dat al vele mooie innovatieve apps heeft ontwikkeld. MyBit is de vaste leverancier van recruitment-apps voor Tangram klanten.

Jobfeed

Abonnement op Nederlandse internetvacatures

Partnerlogo's/partnerlogo-jobfeed.png

Jobfeed, een service ontwikkeld door Tangram partner Textkernel, doorloopt continu het Nederlandse web, op zoek naar nieuwe vacatures. U heeft hiermee toegang tot ruim 200.000 recente vacatures. En door de integratie met de ROOS recruitmentsoftware voor werkgevers kunt u niet alleen zeer efficiënt matchen, maar uw cliënten ook direct een tipbericht sturen. Uiteraard wordt een goede dossieropbouw gewaarborgd.

TeekensKartens advocaten notarissen

Reorganisatie-ondersteuning in de Zorgsector

TeekensKarstens advocaten notarissen

TeekensKarstens advocaten notarissen heeft een specialisatie op reorganisatie-ondersteuning in de Zorgsector. Zij schakelen Tangram reorganisatiesoftware in bij de grotere reorganisaties.

Flipbase

Video-solliciteren: in 30 seconden een beeld van de persoon achter het CV

Video-solliciteren

Met de videotechnologie van Tangram partner Flipbase kunnen kandidaten hun sollicitatie kracht bijzetten met een filmpje. Hierdoor kunnen recruiters efficiënter werken en sollicitanten kunnen laten zien dat zij uniek en onderscheidend zijn. Deze functie is beschikbaar in combinatie met onze recruitmentsoftware voor werkgevers.