Vacature: Senior Software Developer

Tangram

Tangram is al geruime tijd actief met het maken van software voor werving & selectie, recruitment, persoonlijke mobiliteit en reorganisatie op de Nederlandse en Belgische markt. Tot de klantenkring behoren bureaus voor Excecutive Search (o.a. Quaestus en SDH Executive Search), Werving en Selectie (Rvdb, Primatch), Detachering (USG Legal, Selectum) en Outplacement (Bureau Streefkerk, Compagnon) en eengroot aantal werkgevers in de profit sector (G-Star, Scotch & Soda, Group 4) en de non-profit sector (Ministeries, Provincies, Gemeenten, de Nationale Politie, Universitair Medische Ziekenhuizen, verschillende Welzijn- en Zorginstellingen en Universiteiten). De kracht van Tangram ligt in het kunnen meedenken met de klant, door het standaardproduct aan te vullen met maatwerk.

Per 1 januari 2017 is Tangram gefuseerd met CRMatch B.V. Deze fusie luidt een nieuwe fase in in de ontwikkeling van Tangram en de product- en dienstenportfolio. CRMatch is een applicatie voor recruitment en interne- en externe mobiliteit op het Microsoft Dynamics 365 platform. Met deze productlijn komt de productontwikkeling ook op een hoger plan: ontwikkelen van Cloud Solutions voor een grote groep klanten, nationaal en eventueel internationaal.

De functie

Wij zoeken uitbreiding in ons web-development team met 2 Senior Software Developers. Als Senior Software Developer ben je een full stack developer, verantwoordelijk voor alle lagen in de applicatie. De focus van het team ligt continue op het realiseren van applicaties die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid en gemak. Je bouwt, samen met je collega’s, aan webbased applicaties, o.a. op het Microsoft Dynamics CRM Online/365 development framework. Je bent dus bekend met Azure, .Net, Angular, C#, REST, HTML5 en Office 365. Je maakt de vertaling van de functionele eisen naar een technisch ontwerp, met behulp van UML. Je bent op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zodat je advies kunt geven welke frameworks ingezet kunnen worden om te voldoen aan de wensen en eisen rondom usability, security, deployment en onderhoudbaarheid. Je zorgt voor een heldere gebruikerinterface en streeft naar een ultieme gebruikservaring, gebruik makend van je creativiteit gekoppeld aan systeem- en proceskennis. Tot slot bewaak je de technische kwaliteit van het systeem.

De ideale Senior Software Developer heeft zijn of haar sporen verdiend in het bouwen van bedrijfsapplicaties. Je hebt aantoonbare development ervaring en je bent vertrouwd met Agile en Scrum ontwikkelmethodieken en test-driven development. Je kunt functionele wensen omzetten in IT architecturen en de oplossingsrichting uitleggen aan niet-specialisten.

Het aanbod

Tangram biedt een fulltime dienstverband (parttime is bespreekbaar, min. 32 uur) met als standplaats Zeist, een uitstekend salaris, 26 vakantiedagen, gratis lunch en een bonusregeling. Tangram is een informele organisatie van 18 professionals en heeft een plezierige no-nonsense cultuur: ruimte voor ondernemingsgeest, collegialiteit, klantgerichtheid en vrijheid om aan eigen talenten te bouwen. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Dit is de kans voor jou als developer om het verschil te maken!

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.