Nieuws over gepland onderhoud en actuele storingen.

Hier kunt u zien of er op dit ogenblik onderhoud gepland is aan een van de online diensten. Ook als er kortstondige onderbrekingen zijn van een van onze diensten of storingen bij ons bekend zijn, wordt u daarover via deze pagina geïnformeerd.

Op dit ogenblik is er geen onderhoud gepland.

dinsdag 23 mei van 21:00 uur tot woensdag 24 mei 6:00 uur: Onderhoud van de Tangram Cloud Database. Gedurende de onderhoudsperiode kan geen gebruik gemaakt worden van de Tangram SQL Software (indien u gebruikt maakt van een Tangram Cloud Database).

De komende periode worden er werkzaamheden uitgevoerd waardoor er onderbrekingen zullen optreden in de beschikbaarheid van onderdelen van Tangram Internet Services. Gedurende de onderhoudsperiode kan geen gebruik gemaakt worden van de TIS onderdelen die u op uw werkenbij-site gebruikt (denk aan vacatureoverzicht, sollicitatieformulier, etc.). Ook de TIS Manager / Online Dashboard omgeving is dan tijdelijk niet beschikbaar. Het eerstvolgende geplande onderhoud vindt plaats op: dinsdagavond 23 maart van 23:00 uur tot 0:00 uur (naar verwachting).

15 mei 2017: Klanten die gebruikmaken van de Internet Searcher, eventueel in combinatie met de Textkernel webprofielservice, kunnen problemen ondervinden met LinkedIn profielen. In onze volgende update 2017.1 hebben wij bovenstaande problemen opgelost. Via e-mail hebben wij alle mogelijk betrokken klanten hierover nader geïnformeerd.

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bekend.

21-3-2017 (gemeld om 08:10 uur) - Op dit ogenblik is er een storing met de Textkernel CV verwerking. Dit betekent dat u binnen de Tangram software geen CV's automatisch kunt verwerken. Maakt u gebruik van een Tangram online sollicitatieformulier met automatische CV verwerking, dan kunnen sollicitanten tijdelijk geen gebruik maken van deze functionaliteit. Onze partner doet er alles aan om dit ongemak zo snel mogelijk te verhelpen.

Neem contact op met onze helpdesk voor vragen.