Nieuws over gepland onderhoud en actuele storingen.

Hier kunt u zien of er op dit ogenblik onderhoud gepland is aan een van de online diensten. Ook als er kortstondige onderbrekingen zijn van een van onze diensten of storingen bij ons bekend zijn, wordt u daarover via deze pagina geïnformeerd.

Meltdown en Spectre kwetsbaarheid Berichtgeving Meltdown en Spectre - Sinds vorige week is bekend dat er een kwetsbaarheid zit in de meeste computerprocessoren. Deze staan bekend onder de namen Meltdown en Spectre (meer info: https://nos.nl/artikel/2210445-chips-in-computers-en-smartphones-vatbaar-voor-ernstige-lekken.html). Verschillende toeleveranciers als Microsoft, Intel, VM-Ware en leveranciers van anti-virus software zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen en uitleveren van patches. Tangram is samen bezig met de leverancier van het Datacenter om de gevolgen van deze kwetsbaarheid en de voorhanden oplossingen vanuit verschillende toeleveranciers te evalueren en toe te passen. Indien dit effect heeft op de dienstverlening zullen we u hierover informeren.

Op dit ogenblik is er geen onderhoud gepland.

dinsdag 23 mei van 21:00 uur tot woensdag 24 mei 6:00 uur: Onderhoud van de Tangram Cloud Database. Gedurende de onderhoudsperiode kan geen gebruik gemaakt worden van de Tangram SQL Software (indien u gebruikt maakt van een Tangram Cloud Database).

De komende periode worden er werkzaamheden uitgevoerd waardoor er onderbrekingen zullen optreden in de beschikbaarheid van onderdelen van Tangram Internet Services. Gedurende de onderhoudsperiode kan geen gebruik gemaakt worden van de TIS onderdelen die u op uw werkenbij-site gebruikt (denk aan vacatureoverzicht, sollicitatieformulier, etc.). Ook de TIS Manager / Online Dashboard omgeving is dan tijdelijk niet beschikbaar. Het eerstvolgende geplande onderhoud vindt plaats op: maandagavond 13 november van 21:00 uur tot 22:00 uur (naar verwachting).

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bekend.

21-3-2017 (gemeld om 08:10 uur) - Op dit ogenblik is er een storing met de Textkernel CV verwerking. Dit betekent dat u binnen de Tangram software geen CV's automatisch kunt verwerken. Maakt u gebruik van een Tangram online sollicitatieformulier met automatische CV verwerking, dan kunnen sollicitanten tijdelijk geen gebruik maken van deze functionaliteit. Onze partner doet er alles aan om dit ongemak zo snel mogelijk te verhelpen.

Neem contact op met onze helpdesk voor vragen.