Nieuws over gepland onderhoud en actuele storingen.

Hier kunt u zien of er op dit ogenblik onderhoud gepland is aan een van de online diensten. Ook als er kortstondige onderbrekingen zijn van een van onze diensten of storingen bij ons bekend zijn, wordt u daarover via deze pagina geïnformeerd.

Op dit ogenblik is er geen onderhoud gepland.

dinsdag 23 mei van 21:00 uur tot woensdag 24 mei 6:00 uur: Onderhoud van de Tangram Cloud Database. Gedurende de onderhoudsperiode kan geen gebruik gemaakt worden van de Tangram SQL Software (indien u gebruikt maakt van een Tangram Cloud Database).

Iedere eerste dinsdag van de maand worden er werkzaamheden uitgevoerd waardoor er onderbrekingen zullen optreden in de beschikbaarheid van onderdelen van Tangram Internet Services. Gedurende de onderhoudsperiode kan geen gebruik gemaakt worden van de TIS onderdelen die u op uw werkenbij-site gebruikt (denk aan vacatureoverzicht, sollicitatieformulier, etc.). Ook de TIS Manager / Online Dashboard en Tangram Portal omgeving is dan tijdelijk niet beschikbaar. Dit maandelijkse onderhoud vindt plaats iedere 1e dinsdag van de maand vanaf 02:00 uur in de nacht van maandag op dinsdag. Gemiddeld zal de onderbreking een uur duren, maar dit kan per keer variëren.

De komende periode worden er werkzaamheden uitgevoerd waardoor er onderbrekingen zullen optreden in de beschikbaarheid van onderdelen van Tangram Internet Services. Gedurende de onderhoudsperiode kan geen gebruik gemaakt worden van de TIS onderdelen die u op uw werkenbij-site gebruikt (denk aan vacatureoverzicht, sollicitatieformulier, etc.). Ook de TIS Manager / Online Dashboard omgeving is dan tijdelijk niet beschikbaar. Het eerstvolgende geplande onderhoud vindt plaats op: donderdagavond 12 april van 22:00 uur tot maximaal 23:00 uur (naar verwachting).

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bekend.


23-5-2018 (gemeld om 9:18 uur) - Op dit ogenblik is er een storing met de Textkernel CV verwerking. Dit betekent dat u binnen de Tangram software geen CV's automatisch kunt verwerken. Maakt u gebruik van een Tangram online sollicitatieformulier met automatische CV verwerking, dan kunnen sollicitanten tijdelijk geen gebruik maken van deze functionaliteit. Onze partner doet er alles aan om dit ongemak zo snel mogelijk te verhelpen. De actuele statusberichtgeving van Textkernel over dit probleem kunt u volgen op de Textkernel website.

Neem contact op met onze helpdesk voor vragen.