Skip to main content

Succesverhaal ’s Heeren Loo

's Heeren Loo, ondersteuner voor mensen met een verstandelijke beperking, maakt gebruik van de Recruitmentsoftware van Tangram. De oplossing ondersteunt op integrale wijze het proces van instroom van (potentiële) medewerkers. 's Heeren Loo heeft gekozen voor Tangram om de externe en interne arbeidsmarkt optimaal te matchen vanuit één systeem, en maakt hiermee een efficiëntie- en professionaliseringslag.

De totaaloplossing van Tangram biedt ’s Heeren Loo overzicht van en inzicht in zowel bestaande en toekomstige vacatures als alle interne- en externe kandidaten. ’s Heeren Loo biedt in bijna heel Nederland zorg aan en heeft ruim 800 locaties en 14.000 werknemers. De HR-afdeling vervult jaarlijks 1.400 vacatures en verwerkt 18.000 sollicitaties. Door het instroomproces te integreren is ’s Heeren Loo in staat om de kandidaten beter te bedienen en een ideale match te realiseren. Geautomatiseerd wordt rekening gehouden met aspecten als opleiding, diplomering en voorrangsposities, waardoor doorstroom in de organisatie wordt bevorderd.

Het gebruiksvriendelijke karakter van de software zorgt voor een snelle en effectieve afhandeling van de sollicitaties. Door de inzet van portals wordt de communicatie met de kandidaat tijdens de procedure goed ondersteund.

“De software helpt ons het instroomproces goed te stroomlijnen”, aldus Elwy Duijvestijn, Teammanager Personeelsondersteuning bij ’s Heeren Loo. “Sinds 2004 werken we al met de recruitment software van Tangram. Door de uitbreiding in 2013 kunnen we nu ook onze huidige en toekomstige personeelsplanning goed overzien. Bovendien zorgt het ervoor dat we de kansen van de interne arbeidsmarkt niet over het hoofd zien.”

Als werkgever en als HRM’er wil je een optimaal rendement realiseren uit je volledige personeelsbestand. Alleen met goed overzicht van interne en externe kandidaten en vacatures, en een goede samenwerking tussen recruiters, kun je snel en adequaat reageren om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Door instroom als geïntegreerd proces in te richten, kun je het maximale uit je HR-beleid halen.

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan