Skip to main content

Whitepaper: 8 succesfactoren voor Executive Search bureaus

8 succesfactoren voor Executive Search bureaus

De opkomst van internet en met name LinkedIn heeft de wereld van Executive Search drastisch veranderd. Het belang van headhunten via het informele old boysnetwerk is afgenomen en dat van de professionele bedrijfsvoering is juist toegenomen. Met name de rol van research als cruciaal onderdeel van het executive search proces, is enorm geëvolueerd.

Wat zijn de acht belangrijkste succesfactoren voor Executive Search bureaus anno nu? En hoe helpt goede Executive Search software daarbij? Lees er alles over in ons gratis whitepaper!

Ja, hier wil ik meer over weten!

    Tangram hecht belang aan het beschermen en respecteren van jouw privacy. We gebruiken jouw persoonlijke informatie alleen om de producten en diensten te leveren die jij bij ons hebt aangevraagd. Van tijd tot tijd zouden we ook graag contact met je willen hebben over onze producten en diensten, alsook andere content die mogelijk interessant voor je is.

    Als je ons hiervoor toestemming wilt geven, klik dan op onderstaande box:

    IK GA ERMEE AKKOORD DAT TANGRAM MET MIJ COMMUNICEERT.

    Je kunt je te allen tijde uitschrijven van alle vormen van communicatie. Meer informatie over hoe jij je kunt uitschrijven en hoe we jouw privacy beschermen, lees je in onze Privacy Statement.

    Om de door jou aangevraagde content te leveren, moeten wij jouw persoonlijke data verwerken en opslaan. Bij het klikken op onderstaande knop geef je ons hiervoor toestemming.