Werken bij

Tangram ontwikkelt en implementeert al ruim 30 jaar softwareoplossingen op het gebied van werving & selectie, recruitment, persoonlijke mobiliteit en reorganisatie. Tangram is trots op een klantenlijst van bijna 300 bedrijven en instellingen. Onder onze klanten bevinden zich werving en selectiebureaus, de Rijksoverheid én spraakmakende bedrijven en publieke instellingen. Als onderdeel van de organisatie Mysolution tellen wij ruim 60 medewerkers en is onze organisatie overzichtelijk en informeel, maar kwalitatief hoogstaand. Onze cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en vooral ook collegiaal. Je zult snel merken dat je bij ons je kwaliteiten optimaal kunt ontplooien.

Wij willen onze groei graag doorzetten en zijn daarom op zoek naar personen die boven het maaiveld uitsteken, echt gaan voor de tevreden klant, het succesvolle project en de doordachte innovatie. Kom jij ons team versterken, zodat we kunnen doorgroeien?

Full-Stack Developer

Wil jij meewerken aan het bouwen van de nieuwe generatie software? Werk je daarbij graag in een gemotiveerd team waar iedereen gefocust is op hetzelfde: hoge klanttevredenheid en een goed bedrijfsresultaat? Dan is onze vacature Full-Stack Developer de baan van je dromen!

LEES DE VOLLEDIGE VACATURE

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan