Skip to main content

Over ons

‘Software die mensen beweegt’. Dit geeft aan waar Tangram bij helpt met oplossingen voor in-, door- en uitstroom. Tangram ondersteunt de processen van mensen in beweging. Ook staat dit voor de positieve emotie van gebruikers van software, die enthousiast zijn over de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en kracht. Dit doen we met onze professionele software oplossingen en deskundig advies. Tangram is onderdeel van Mysolution. Sinds 2017 bundelen we onze krachten en zien we onze klantenbestand groeien tot ruim 320.

Gebruiksvriendelijke recruitmentsoftware

Sleutelwoorden bij Tangram zijn: krachtige workflow, superieure matching, snelle communicatie, goede rapportages en gebruiksvriendelijkheid. Onze oplossingen onderscheiden zich door hun pragmatisme en bedieningsgemak. Het gaat er tenslotte om jou te ondersteunen in je dagelijkse werkzaamheden en je werk makkelijker te maken zodat jij meer tijd overhoudt. De Tangram cultuur is open, pragmatisch, informeel en klantgericht. Dit leidt tot korte doorlooptijden, lage kosten en een hoge klanttevredenheid.

Continuïteit

De ICT-sector is altijd in beweging en heeft te maken met snelle veranderingen. Als je een leverancier kiest voor recruitmentsoftware, wil je hier ook op lange termijn mee kunnen werken. Met de software van Tangram is jouw recruitmentproces duurzaam wendbaar. Wij leveren namelijk een IT-omgeving waarin continuïteit én verandering de constanten zijn. Tangram is een betrouwbare softwarepartner en een continue factor in jouw organisatie. Tegelijkertijd innoveren we door snel in te spelen op marktontwikkelingen en door nieuwe technologieën te adopteren. Het resultaat is dat jouw business vooruit gaat zonder dat de continuïteit in business in gevaar komt.

Na meer dan dertig jaar heeft Tangram haar sporen op dit gebied verdiend. Veel van onze klanten vanaf het eerste uur kunnen dit beamen.

Klantgerichtheid

Tangram is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt en een vertrouwde partner. Daar zijn we trots op en dat willen we graag nog verder uitbouwen. Naast productvernieuwing staat klantgerichtheid hierbij centraal. Meer dan 270 klanten beoordelen onze helpdesk als uitstekend. Mond-tot-mond reclame is tot op de dag van vandaag onze belangrijkste bron van nieuwe relaties!

Tangram is een onderdeel van Mysolution.

Tangram is ISO gecertificeerd

Met trots kunnen wij melden dat Tangram is gecertificeerd voor ISO 27001:2013 Informatiebeveiliging. Het belang van informatiebeveiliging is mede door de AVG de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Vanuit Tangram hebben wij stappen gezet om interne procedures rondom informatiebeveiliging verder te formaliseren en aan te scherpen. Op basis van een audit door een onafhankelijke keuringsinstantie is vastgesteld dat de maatregelen voor het ontwikkelen, beheren, faciliteren en hosten van recruitment en mobiliteitssoftware voor werkgevers en intermediairs op orde is.

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan