Skip to main content

Overheid

Binnen de overheidsinstantie waar jij werkzaam bent, wil je werving- en selectie activiteiten zo efficiënt mogelijk aanpakken. Tegelijkertijd wil je niet dat de professionaliteit verloren gaat. Dit geldt niet alleen voor de instroom van kandidaten, maar voor de gehele HR-cyclus: van instroom tot doorstroom én uitstroom.

Een efficiënt werving- en selectieproces voor overheid

Wil jij jouw recruitmentactiviteiten optimaliseren? Op zoek naar een systeem dat je in alle stappen van het vervullen van vacatures ondersteunt? En automatische verwerking en distributie van online sollicitaties biedt? In een omgeving waarin vacaturehouders zelf de status van hun vacatures volgen en beslissingen nemen over sollicitaties? Maak kennis met de werving- en selectiesoftware van Tangram die met zijn Applicant Tracking System al deze kwaliteiten combineert en jou ondersteunt bij een efficiënt recruitmentproces!

Speciaal voor overheidsorganisaties biedt Tangram Werving & Selectie software als modern Applicant Tracking System (ATS) en Mobiliteitssoftware als krachtig cliëntvolgsysteem. De software is ook leverbaar als geïntegreerde totaaloplossing voor in-, door- en uitstroom.

Recruitmentsoftware

Mobiliteitssoftware

Reorganisatiesoftware

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan