Skip to main content

Oplossingen

RECRUITMENT-, MOBILITEITS- EN REORGANISATIESOFTWARE

Recruitmentsoftware

De recruitmentsoftware van Tangram combineert relatiebeheer (CRM), recruitmentfunctionaliteit, matching en communicatie in één krachtig pakket. De software is standaard zeer compleet en daarom uitermate geschikt voor werkgevers die direct aan de slag willen met een goede oplossing.

LEES MEER

Mobiliteitssoftware

Speciaal voor jou als loopbaanadviseur biedt Tangram Mobiliteitssoftware als krachtig cliëntvolgsysteem. Deze oplossing ondersteunt het begeleiden van medewerkers in loopbaantrajecten naar ander werk binnen en buiten je organisatie.

LEES MEER

Reorganisatiesoftware

Een correcte, snelle en efficiënte uitvoering van een reorganisatie is cruciaal voor het uiteindelijke succes. Elke organisatie is anders dus het ondersteunen van een reorganisatie is maatwerk. Reorganisatiesoftware en de adviserende rol van Tangram hierbij maken dit mogelijk Het hele proces van herplaatsing, inclusief de communicatie met de medewerkers, wordt gestroomlijnd.

LEES MEER

CORPORATES

De software van Tangram ondersteunt jou in alle stappen, vanaf vacature tot aan de nieuwe collega en zelfs daarna, als doorstroom en uitstroom aan bod komen. Ook in complexe situaties zoals in de zorgbranche biedt Tangram software de juiste ondersteuning.

BUREAUS

Overzicht in het recruitment proces bereik je met de software van Tangram. Zo werf jij geschikte kandidaten, zonder veel menselijke handelingen! De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijk dashboard. Ook de opdrachtgever kan via een eigen dashboard meebeslissen.

OVERHEID

Met een variëteit aan mogelijkheden van ondersteunende recruitmentsoftware tot de totaaloplossing voor de hele HR-cyclus biedt Tangram recruitmentsoftware hoogwaardige kwalitatieve ondersteuning die past bij jouw overheidsinstelling.

“Wij willen tijdens een search proces een secure base zijn voor zowel onze opdrachtgever als onze kandidaten. Tangram helpt ons met de slimme beheersing van een complexe Executive Search workflow en geeft ons de mogelijkheid om op elk tijdstip transparant over het proces te kunnen zijn naar alle betrokkenen.”

GERARD KETELAAR

MANAGING PARTNER QUAESTUS

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan