Skip to main content

Branches

Corporates

Je kent het vast wel: er staat een aantal vacatures open, er zijn sollicitaties binnengekomen, deze moeten naar de managers van de betreffende afdelingen, zij geven hun reactie, er vinden gesprekken plaats, de uitslagen worden gedocumenteerd, de betrokkenen moeten inzicht daarin hebben, ga zo maar door. De software van Tangram helpt met het optimaliseren van jouw recruitmentproces.

LEES MEER

Bureaus

Als werving & selectie bureau-, executive searcher of detacheerder wil je jouw opdrachtgevers de juiste kandidaten aanbieden, en zelf overzicht en controle over het recruitmentproces hebben. De software van Tangram helpt je in het recruitmentproces.

LEES MEER

Overheid

Binnen de overheidsinstantie waar jij werkzaam bent, wil je werving- en selectie activiteiten zo efficiënt mogelijk aanpakken. Automatiseren waar mogelijk, zonder verlies van kwaliteit: dat is het motto van Tangram voor overheidsinstellingen. Met een variëteit aan mogelijkheden – van ondersteunende recruitmentsoftware tot totaaloplossing voor de hele HR-cyclus – biedt Tangram recruitmentsoftware die past bij jouw overheidsinstelling.

LEES MEER

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan