Skip to main content

Mobiliteitssoftware

Mobiliteits software

Speciaal voor jou als loopbaanadviseur biedt Tangram Mobiliteitssoftware als krachtig cliëntvolgsysteem. Deze kun je als standalone oplossing inzetten of integreren met de Tangram Recruitmentsoftware.

Overzicht in loopbaantrajecten

Tangram ondersteunt het begeleiden van medewerkers in loopbaantrajecten naar ander werk. In onze mobiliteitssoftware stippel je het trajectplan voor jouw medewerkers uit. Via het overzichtelijke dashboard ben je in één oogopslag op de hoogte van de voortgang.

Betrokken mobiliteitskandidaat

Middels Tangram mobiliteitssoftware wordt de kandidaat digitaal betrokken bij zijn traject en krijgt de regie in eigen hand. Jij bepaalt welke kandidaten uitgenodigd worden in de portal en welke rechten zij in het systeem moeten krijgen. Zo kan de kandidaat toegang krijgen tot het persoonlijke profiel, loopbaantrajecten en geplande activiteiten. Daarnaast kan de kandidaat inzicht krijgen in een selectie van vacatures waarop hij laagdrempelig kan solliciteren.

Matching op interne en externe vacatures

Op basis van vastgelegde voorkeuren en het profiel, kun je voorrangskandidaten eenvoudig matchen op interne vacatures. Met de matchknop krijg je in een oogopslag alle relevante en mogelijk geschikte interne vacatures. De Workflow verzorgt vervolgens automatisch het verzenden van tipberichten met daarin een functieprofiel van de betreffende vacature, zodat de kandidaat eventuele interesse kenbaar kan maken. Ook zijn alle vacatures van Nederland beschikbaar via Jobfeed van onze partner Textkernel. Je kunt ook hier als mobiliteitsadviseur een match vanuit de kandidaat, of de kandidaat kan zelf via de mobiliteitsportal de vacaturebank doorzoeken.

Dossiers en rapportages

Profiteer van automatisch opgebouwde online dossiers om jouw loopbaanadviseurs op de hoogte te houden van de lopende trajecten. Relevante e-mailberichten kunnen hier makkelijk in verwerkt worden door deze naar de ‘dropzone’ in het dashboard te slepen. Zo bouw je vanzelf een compleet dossier op! Het systeem biedt vervolgens krachtige rapportagemogelijkheden voor managementrapportages over loopbaantrajecten en individuele trajectoverzichten. Deze produceer je automatisch met één druk op de knop.

De mobiliteitssoftware van Tangram biedt jou:

  • In 1 oogopslag op de hoogte van de voortgang.
  • Regie in portal inclusief toe te kennen rechten aan kandidaat.
  • Tipberichten met daarin een functieprofiel en automatisch verzenden.
  • Krachtige rapportagemogelijkheden voor managementrapportages.
  • Oplossing standalone inzetten of integreren met de Tangram Recruitmentsoftware.
  • Automatische opgebouwde online dossiers om loopbaanadviseurs op de hoogte te houden van lopende trajecten.

Reorganisatiesoftware

Een correcte, snelle en efficiënte uitvoering van een reorganisatie is cruciaal voor het uiteindelijke succes. Elke organisatie is anders, dus het ondersteunen van een reorganisatie is maatwerk. Het hele proces van herplaatsing, inclusief de communicatie met de medewerkers wordt door Tangram Reorganisatiesoftware gestroomlijnd voor jou.

Recruitmentsoftware

De recruitmentsoftware van Tangram combineert relatiebeheer (CRM), recruitmentfunctionaliteit, matching en communicatie in één krachtig ATS pakket.

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan