Skip to main content

Recruitmentsoftware

Recruitment software

De recruitmentsoftware van Tangram combineert relatiebeheer (CRM), recruitmentfunctionaliteit, matching en communicatie in één krachtig pakket. De software is standaard zeer compleet en daarom uitermate geschikt voor organisaties die direct aan de slag willen met een goede oplossing.

1. Grip op je recruitmentproces

Workflow manager

Met de Workflow manager wordt het hele werkproces in overzichtelijke stappen ingedeeld. Het helpt jou om te bepalen welke taken als eerste opgepakt moeten worden. De prioriteit van te nemen acties, zoals het beoordelen van een sollicitatie of het terugbellen van een kandidaat, wordt in verschillende kleuren aangegeven. Zo heb je in één oogopslag zicht en meer grip op jouw werkzaamheden.

Je kunt de Workflow laten werken zoals jij dat prettig vindt. Bepaal bijvoorbeeld zelf binnen welke termijn een sollicitatie beoordeeld moet worden voordat de prioriteit hoger wordt en stuur sollicitanten automatisch een ontvangstbevestiging. Nooit eerder werkte je zo efficiënt en foutloos!

Overzichtelijk en krachtig dashboard

Het Dashboard is jouw persoonlijke recruitment cockpit. Dashboardfuncties zijn:

– Favorieten voor snelle toegang tot kandidaten, opdrachtgevers én veelgebruikte zoekprofielen.
– Dropzone om e-mailberichten en CV’s automatisch te verwerken.
– Workflow geeft een overzicht van werk en lopende zaken.
– In Taken vind je uitstaande acties.

Blijf in contact met opdrachtgevers

Met het Dashboard voor opdrachtgevers kijken geselecteerde opdrachtgevers online mee met het verloop van hun lopende vacatures. Ze zien precies wat de status van elke vacature is. Opdrachtgevers zien de geselecteerde kandidaten en hebben de mogelijkheid om een score met toelichting geven. Jij ziet direct de feedback van de klant en weet met welke kandidaten je verder in gesprek kunt gaan.

2. Breng de juiste kandidaten naar voren

Online sourcing van kandidaten

Vanuit een opdracht zoek je naar kandidaten. Tangram recruitmentsoftware biedt diverse zoekmogelijkheden om relevante CV’s en kandidaatprofielen te vinden, ook indien je over een beperkt LinkedIn abonnement beschikt. Kandidaatgegevens in Tangram kun je bijwerken met het LinkedIn profiel van de kandidaat. CV-gegevens actueel houden was nog nooit zo gemakkelijk.

Slimme herkenning van CV-gegevens

Dankzij slim gereedschap van Tangram partner Textkernel kunnen de gegevens in een word of pdf CV worden herkend. Persoonlijke gegevens, maar ook opleidingen en werkervaringen kunnen zo automatisch snel op de juiste plek in de kandidaatkaart worden gezet. Het originele CV wordt ook gekoppeld aan de kandidaat.

AVG

De software van Tangram is volledig AVG-Proof. Zo wordt per kandidaat bijgehouden wanneer toestemming is gegeven en welke bewaartermijn moet worden gehanteerd. Via de email kun je de kandidaat vragen om deze toestemming te verlenen of te verlengen, waarna het antwoord weer automatisch wordt verwerkt.

3. Breng vacatures snel onder de aandacht

Vacatures delen via social media

Vacatures kun je heel makkelijk delen via Twitter, Facebook of LinkedIn. Vanuit onze recruitmentsoftware heb je altijd snel toegang tot de social media kanalen waar jouw kandidaten zich bevinden.

Vacatures publiceren en online reageren

Met kant-en-klare bouwstenen transformeren wij je website tot een professionele werken-bij-site. Kandidaten kunnen online reageren (ook via de telefoon of tablet) en jij krijgt dit automatisch binnen om deze te beoordelen. Via een vacature e-mail service houd je kandidaten pro-actief op de hoogte van relevante nieuwe vacatures.

Trek de aandacht met jouw website

Om potentiële kandidaten te verleiden om te solliciteren, is een aantrekkelijke website van belang. Geen zorgen, Tangram helpt je daarbij! Ons websitepakket is de ideale oplossing voor een voordelige maar goede mobile ready website. Wij laten de website optimaal aansluiten op de Tangram recruitmentsoftware.

4. De recruitmentsoftware van Tangram biedt jou:

  • Indeling van het werkproces in overzichtelijke stappen door Workflow manager.
  • Persoonlijke recruitment cockpit aan de hand van een overzichtelijk en krachtig dashboard.
  • Toelichting- en score mogelijkheid van geselecteerde kandidaten aan de hand van een dashboard voor opdrachtgevers.
  • Kandidaatprofielen en CV’s vinden en bijhouden op eenvoudige wijze.
  • Online delen van vacatures via social media.
  • Aantrekkelijke en mobile ready website, optimaal aangesloten op de Tangram recruitmentsoftware.

Mobiliteitsoftware

Speciaal voor jou als loopbaanadviseur biedt Tangram Mobiliteitssoftware als krachtig cliëntvolgsysteem. Deze kun je als standalone oplossing inzetten of integreren met de Tangram Recruitmentsoftware. In één oogopslag ben je op de hoogte van de voortgang op basis van een gestroomlijnd proces.

Reorganisatiesoftware

Een correcte, snelle en efficiënte uitvoering van een reorganisatie is cruciaal voor het uiteindelijke succes. Elke organisatie is anders, dus het ondersteunen van een reorganisatie is maatwerk. Het hele proces van herplaatsing, inclusief de communicatie met de medewerkers wordt door Tangram Reorganisatiesoftware gestroomlijnd voor jou.

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan