Skip to main content

Whitepaper: Werken volgens de GDPR (AVG) richtlijnen

Wat betekent de AVG voor jou; download onze whitepaper!

Wat houdt de AVG precies in en wat is er veranderd in de privacy wetgeving? En wat betekent deze wetswijziging voor je recruitmentproces en je organisatie? Tangram stelde een whitepaper samen over dit onderwerp. In deze whitepaper lees je de belangrijkste zaken uit de AVG die zowel voor het recruitmentproces als je organisatie van belang zijn. Ook geven we tips en informatie om te voldoen aan de nieuwe regels.

Download het whitepaper

    Tangram hecht belang aan het beschermen en respecteren van jouw privacy. We gebruiken jouw persoonlijke informatie alleen om de producten en diensten te leveren die jij bij ons hebt aangevraagd. Van tijd tot tijd zouden we ook graag contact met je willen hebben over onze producten en diensten, alsook andere content die mogelijk interessant voor je is.

    Als je ons hiervoor toestemming wilt geven, klik dan op onderstaande box:

    IK GA ERMEE AKKOORD DAT TANGRAM MET MIJ COMMUNICEERT.

    Je kunt je te allen tijde uitschrijven van alle vormen van communicatie. Meer informatie over hoe jij je kunt uitschrijven en hoe we jouw privacy beschermen, lees je in onze Privacy Statement.

    Om de door jou aangevraagde content te leveren, moeten wij jouw persoonlijke data verwerken en opslaan. Bij het klikken op onderstaande knop geef je ons hiervoor toestemming.