Training boeken

Trainingen

Kennismaking met RIS (BASIC)

donderdag 26 september 9:00-12:30 uur | € 320,- p.p.

Tangram software biedt een rijke bron aan informatie, die je eenvoudig kunt omzetten in mooie, begrijpelijke Word of Excel rapportages voor jezelf of voor jouw leidinggevende. Deze training is geschikt voor iedereen die werkt met Tangram software en graag rapporten wil kunnen maken met de hierin aanwezige gegevens.

Word een Super User (ADVANCED)

donderdag 10 oktober 9:00-12:30 uur | € 320,- p.p.

Leer de fijne kneepjes van het vak. In deze training gaan wij in op het gebruik van codes, documentsjablonen, workflow en het beheer van de Tangram software. Ook behandelen wij geavanceerde selectiemogelijkheden en rapportages. Ideaal voor de ervaren gebruiker met affiniteit met software, die binnen het team als vraagbaak fungeert en inhoudelijk aanspreekpunt is voor Tangram.

Selecties en rapportages maken (ADVANCED)

donderdag 24 oktober 9:00-12:30 uur | € 320,- p.p.

Je leert hoe je een opdracht kunt invoeren en daar kandidaten bij kunt zoeken. We voeren nieuwe kandidaten in via hun CV en/of LinkedIn profiel. Geschikte kandidaten koppelen we aan de opdracht en met de Workflow handelen we deze verder af (bijvoorbeeld e-mails sturen vanuit RIS). Met dossiervorming (opslaan van e-mails, gespreksnotities en documenten) en time management (invoeren van taken) sluiten we de training af.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat een minimum aantal deelnemers bereikt moet worden om de training door te laten gaan. Je ontvangt hierover tijdig bericht.

MEER WETEN OVER EEN TRAINING?
neem contact met ons op!

Boek je training hierJA, IK MAAK GEBRUIK VAN DE LUNCH