Skip to main content

Training boeken

Trainingen

Het morgen beter doen dan je het vandaag deed. Dat is wat iedereen natuurlijk wilt.
Daarom bieden wij bij Tangram een aantal trainingen aan om jezelf en het werken met onze applicatie continu te blijven verbeteren en daarmee het optimale uit onze software te halen.
Kennismaking met RIS (BASIC)
donderdag 13 februari 2020 9:00-12:30 uur | € 320,- p.p.

Je leert hoe je een opdracht kunt invoeren en daar kandidaten bij kunt zoeken. We voeren nieuwe kandidaten in via hun CV en/of LinkedIn profiel. Geschikte kandidaten koppelen we aan de opdracht en met de Workflow handelen we deze verder af (bijvoorbeeld e-mails sturen vanuit RIS). Met dossiervorming (opslaan van e-mails, gespreksnotities en documenten) en time management (invoeren van taken) sluiten we de training af.

Word een Super User (ADVANCED)

donderdag 5 maart 9:00-12:30 uur | € 320,- p.p.

Leer de fijne kneepjes van het vak. In deze training gaan wij in op het gebruik van codes, documentsjablonen, workflow en het beheer van de Tangram software. Ook behandelen wij geavanceerde selectiemogelijkheden en rapportages. Ideaal voor de ervaren gebruiker met affiniteit met software, die binnen het team als vraagbaak fungeert en inhoudelijk aanspreekpunt is voor Tangram.

Selecties en rapportages maken (ADVANCED)

donderdag 19 maart 9:00-12:30 uur | € 320,- p.p.

Tangram software biedt een rijke bron aan informatie, die je eenvoudig kunt omzetten in mooie, begrijpelijke Word of Excel rapportages voor jezelf of voor jouw leidinggevende. Deze training is geschikt voor iedereen die werkt met Tangram software en graag rapporten wil kunnen maken met de hierin aanwezige gegevens.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat een minimum aantal deelnemers bereikt moet worden om de training door te laten gaan. Je ontvangt hierover tijdig bericht.

MEER WETEN OVER EEN TRAINING?
neem contact met ons op!

Boek je training hier    JA, IK MAAK GEBRUIK VAN DE LUNCH