Skip to main content

Succesverhaal Altior

Altior, gevestigd te Waregem in België, groeide sinds de start in 2006 uit tot één van de grootste en meest succesvolle searchkantoren in België. Altior richt zich op middenkaderfuncties tot en met algemeen directeuren en doet dat met een team van 15 professionals. Tangram sprak met Bea Caenepeel, oprichter en bezieler van Altior over de achtergrond van dit succes.

“De War for Talent voor goede kandidaten gaat gewoon door. Onze opdrachtgevers verwachten van ons topkandidaten en die willen ze snel spreken. Om dit te kunnen bereiken, werken wij zeer efficiënt en gefocust. Dit kan alleen met dedicated opdrachten. No cure no pay doen we niet”, aldus Bea Caenepeel. “De Altior mensen zijn allen hoog gekwalificeerd; de meesten van universitair niveau. Kandidaten worden door senior consultants geïnterviewd waardoor de voorgestelde kandidaten eigenlijk altijd al goed passen bij de wensen van de klant.”

“Hoe heeft de Tangram software hierbij geholpen?”, willen wij natuurlijk graag weten. Bea geeft aan: “Al vrij snel na de start zijn we in 2007 begonnen met Tangram software. Daarvoor hadden we een tijdje een zelfontwikkeld systeem. Het verder ontwikkelen hiervan zou uiteraard veel te kostbaar zijn geworden. Een gespecialiseerd systeem als dat van Tangram bevat standaard al vele nuttige faciliteiten en sluit ook aan op andere software, zoals Textkernel voor de verwerking van CV’s. In 2010 besloten we te upgraden met daarin speciale searchfunctionaliteit en volledig toegesneden op onze werkprocessen. Dat was toen ook wel nodig want ons snelgroeiende bestand vereiste een krachtigere SQL database. Inmiddels kennen we meer dan 65.000 kandidaten en werkt iedereen bij Altior zeer gedisciplineerd met Tangram software. Het draagt enorm bij aan onze snelheid en efficiëntie en is daardoor een belangrijke pijler onder ons succes. Verder zijn wij tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard zijn wij best veeleisend en aarzelen niet om Tangram uit te dagen verbeteringen door te voeren.”

“Tangram is blij met relaties als Altior. Altior toont aan, dat het zelfs in tijden van tegenwind mogelijk is om toch succesvol te zijn.” “Altior gebruikt de software tot in alle finesses en houdt Tangram scherp. Hier wordt onze software ook steeds beter van.”

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan