Skip to main content

Succesverhalen

Bijna 300 klanten, daar zijn wij trots op! We delen graag enkele van die succesverhalen om jou te inspireren.

Succesverhaal Hanzehogeschool Groningen

Manon van Wissing, ondersteuner van de afdeling Recruitment van het Stafbureau Human Resources van de Hanzehogeschool Groningen, maakt al jaren gebruik van de software van Tangram. In 2006 heeft Hanzehogeschool Groningen de keuze gemaakt voor de werving- en selectiemodule van Tangram. “De huidige situatie rondom recruitment binnen onze organisatie is dat we (bijna) 100% van onze vacatures vervullen.”

LEES MEER

Succesverhaal Altior

Een gespecialiseerd systeem als dat van Tangram bevat standaard al vele nuttige faciliteiten, aldus Bea Caenepeel. “Inmiddels kennen we meer dan 65.000 kandidaten en werkt iedereen bij Altior zeer gedisciplineerd met de Tangram software. Het draagt enorm bij aan onze snelheid en efficiëntie en is daardoor een belangrijke pijler onder ons succes. Verder zijn wij tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard zijn wij best veeleisend en aarzelen niet om Tangram uit te dagen verbeteringen door te voeren.”

LEES MEER

Succesverhaal 's Heeren Loo

“De software helpt ons het instroomproces goed te stroomlijnen”, aldus Elwy Duijvestijn, Teammanager Personeelsondersteuning bij ’s Heeren Loo. “We werken al sinds 2004 met de recruitment software van Tangram. Door de uitbreiding in 2013 kunnen we nu ook onze huidige en toekomstige personeelsplanning goed overzien. Bovendien zorgt het ervoor dat we de kansen van de interne arbeidsmarkt niet over het hoofd zien.”

LEES MEER

Succesverhaal Van de Groep & Olsthoorn

Volgens Van de Groep kwam er met de installatie van de Tangram software nogal wat maatwerk kijken. “Wij zijn een kritische klant van Tangram met hele specifieke wensen. Door op een open en eerlijke manier met elkaar samen te werken, leert Tangram van ons en hebben wij een systeem dat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal ondersteunt.”

LEES MEER

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan