Skip to main content

Succesverhaal Hanzehogeschool Groningen

Manon van Wissing, ondersteuner van de afdeling Recruitment van het Stafbureau Human Resources van de Hanzehogeschool Groningen, maakt al jaren gebruik van de software van Tangram. In 2006 heeft Hanzehogeschool Groningen de keuze gemaakt voor de werving- en selectiemodule van Tangram. "De huidige situatie rondom recruitment binnen onze organisatie is dat we (bijna) 100% van onze vacatures vervullen."

“We zijn een populaire werkgever; het onderwijs (een jonge omgeving waarin ontwikkeling voorop staat) wordt als aantrekkelijk gezien om aan de slag te gaan. De grootste uitdaging zit in de meer exotische profielen zoals het werven van een docent Automotive of docent Game Design voor het hoger onderwijs. Om docent te kunnen worden binnen de Hanzehogeschool moet je niet alleen beschikken over vakkennis, maar ook over een masterdiploma. En dat is voor sommige profielen lastig te vinden.”

Op de vraag wat de toegevoegde waarde is van de Tangram software antwoord Manon: “De Tangram software is van toepassing op het gehele recruitmentproces binnen Hanzehogeschool. Van het publiceren van de vacature tot en met de laatste berichtgeving naar de sollicitant. De gehele ondersteuning van de recruitmentprocessen door de Tangram software dragen bij aan de uitdagingen die momenteel worden ervaren door Hanzehogeschool.”

“Tijdens de implementatie heb ik erg prettig samengewerkt met de Projectmanager vanuit Tangram en een goede ondersteuning gehad van de supportafdeling.” Manon geeft aan dat zij zeer tevreden is over de Tangram software. “Tangram biedt een gebruiksvriendelijke software en goede functionaliteiten.”

Manon geeft aan dat na het implementeren van de software er veel contact is geweest met medewerkers van Tangram en de supportafdeling. “Die contacten sudderen dan nog een poosje door voor nog wat (kleine) wensen en aanpassingen ten behoeve van de workflow of zoals de Hanzehogeschool AVG-klaar maken. Nu hebben we weer wat contact omdat we bezig zijn om onze arbeidsmarktcommunicatie te verbeteren, wat ook kleine gevolgen heeft voor de Tangram recruitmentsoftware (online sollicitatieformulier van de u-vorm naar de jij-vorm is hier een voorbeeld van). Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en supportafdeling van Tangram. Snel, klantvriendelijk en (bijna) alles is mogelijk.”

In de toekomst ziet Hanzehogeschool de vertrouwde kwaliteit van de recruitmentsoftware in een cloud variant. Dit is exact waar Tangram in samenwerking met Mysolution mee bezig is.

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan