Skip to main content

Succesverhaal Van de Groep & Olsthoorn

Aan het woord is Gertjan van de Groep, directeur en consultant van Van de Groep & Olsthoorn. Zij vertrouwen al meer dan 10 jaar op de software en service van Tangram.

“Snelheid in communicatie is een heel belangrijk aspect van ons werk. Met de ondersteuning van Tangram kunnen wij snelle, kwalitatief hoogstaande dienstverlening bieden aan onze kandidaten en opdrachtgevers. Daarbij is het dashboard waarin de workflow wordt getoond een goed hulpmiddel.”

Internationale groei

Van de Groep & Olsthoorn is toonaangevend in executive search en interim management voor leidinggevende functies in de techniek, industrie en logistiek. Gertjan van de Groep: “De internationale poot van ons bedrijf is in korte tijd flink gegroeid. Begin 2007 was dit 3 à 4% van omzet, in 2009 was zeker al 20% van onze omzet te danken aan de internationale markt. Ik heb het dan over de wereldwijde bemiddeling van Nederlandse managers en technici in bijvoorbeeld Zuid-Amerika, Qatar, Saoedi-Arabië, Roemenië, India en Maleisië.

Capaciteit digitale data

Van de Groep: “Ons bedrijf is gegroeid en het gebruik van digitale hulpmiddelen is toegenomen. Onze consultants verwerken vrijwel alles digitaal. Zo worden bijvoorbeeld ook aantekeningen op tablets gemaakt. Alle digitale gegevens moeten opgeslagen en gekoppeld worden aan de verschillende dossiers. Dit betekent een grote, groeiende hoeveelheid digitale informatie en dat vergt weer veel datacapaciteit. Ook werken onze medewerkers, thuis of onderweg, veel online en moeten dan probleemloos in het systeem kunnen. Met Tangram hebben we onbeperkte capaciteit en daardoor de optimale snelheid van werken.”

Workflow optimaliseert kwaliteit van werken

“Het in Tangram geïntegreerde Workflow is voor ons een belangrijke aanwinst. Iedere consultant heeft een actueel overzicht van alle openstaande acties met daaraan gekoppeld hoe en wanneer de acties moeten worden afgehandeld. In het systeem is (automatisch) attenderen op bepaalde acties in te stellen. Dit is voor ons een goed instrument bij het verbeteren en handhaven van de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Samenwerking met Tangram

Bij de installatie van de Tangram software kwam nogal wat maatwerk kijken. Van de Groep: “Wij zijn een kritische klant van Tangram met hele specifieke wensen. Door op een open en eerlijke manier met elkaar samen te werken, leert Tangram van ons en hebben wij een systeem dat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal ondersteunt.

TANGRAM IS DE BESTE SOFTWARE VOOR IN-, DOOR- ÉN UITSTROOM VAN PERSONEEL

Klaar voor een demo?

Vraag een demo aan